Stagiairs

Ben jij student? Volg je een bachelor/masteropleiding en ben je op zoek naar een leerrijke stageplaats (+ 300 uur) binnen een boeiende en veelzijdige organisatie? Lees dan zeker verder, en wie weet bekijken we binnenkort samen op welke manier we invulling aan jouw stageproject kunnen geven!

Onze slogan ‘samen tegen armoede’ geeft niet enkel weer wat we doen, maar ook op welke manier we het doen. Binnen De Lage Drempel heerst namelijk een samenwerkingscultuur, wat maakt dat we jou een veelzijdige en dynamische stageplek aanbieden, waarbij je onze organisatie in al haar facetten kan ervaren.

– Je mag je creativiteit de vrije loop laten en activiteiten en thema’s bedenken, uitwerken, begeleiden en opvolgen. Je kan ondersteunen in onze beleidswerking.

– In onze bezoekersruimte kan je op een open en ongedwongen manier in gesprek gaan met de bezoekers, en hen tonen dat ze een stem hebben die gehoord wordt.

– ‘Achter de schermen’ mag je administratieve ondersteuning geven, zodat je een breder zicht krijgt op zowel de werking van De Lage Drempel, als de dynamiek met partnerorganisaties en stadsbestuur.

– Verder bieden ook onze deelwerkingen ‘Woonclub’ en ‘Steun op Maat’ meer dan voldoende uitdagingen.

Als je tot hier bent geraakt met lezen, en je jezelf al kan voorstellen als stagiair binnen onze onderneming, neem dan zeker contact op: stuur onze coördinator een mail, waarin je jezelf voorstelt en kort motiveert waarom De Lage Drempel een goede stageplek zou zijn voor jou, en wie weet strijden we binnenkort samen met jou tegen armoede!

Ben jij geen master/ bachelor student of zoek je een stage minder dan 300 uur (met minimum 50 uur)? Of ben je een student in het volwassenonderwijs? Kan je zeker ook bij ons terecht in de deelwerkingen ‘De Woonclub’ en ‘Steun Op Maat’. Neem dan zeker contact dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contact