Onze zomeruitstappen zijn een jaarlijkse traditie! Dit jaar gingen we in juli naar Oostende en Raversijde, samen met De Keeting. In augustus bracht de bus ons naar Oudenaarde en de Gavers. 2 heel geslaagde uitstappen!

Juli: In de voormiddag bracht een deel van de groep een bezoek aan Atlantikwall Raversyde. Waar we meer over Wereldoorlog I en II leerden. De andere groep ging naar het Leopoldspark in Oostende waar er minigolf gespeeld werd en de speeltuin door de kleinsten werd ingepalmd. De namiddag brachten we op de dijk en het strand van Oostende door waar we in het zand konden spelen en konden pootje baden in de zee.

Augustus: We trokken we met de bus naar Oudenaarde. In de voormiddag stond er een prachtige, gegidste rondleiding in het centrum op de planning. De koersfanaten bezochten het Centrum Ronde Van Vlaanderen en leerden over de geschiedenis van “Vlaanderens mooiste”. Het domein De Gavers bezochten we vanaf de middag waar we een lekkere lunch hadden. Spelen op het strand, zwemmen in het water, minigolf of een rondvaart in combinatie met het mooie weer zorgden voor een fantastische namiddag. Met een ijsje als afsluiter konden we met een glimlach op het gezicht weer naar huis keren.

Bedankt aan Ida en Hedwig om de zomeruitstappen voor te bereiden en in goede banen te leiden.